top of page
Search
Writer's pictureJoe Willcox

KEEP CALM AND CARRYING ON COMMUNICATING!

En aquesta última publicació, en Joe Willcox (un dels propietaris de l'escola) parla de com gestionem els inevitables reptes de l'ensenyament en línia i com ens assegurem de poder seguir proporcionant el millor servei possible.


 

La tecnologia no sempre funciona com hauria. Això és un fet de la vida actual. Quantes vegades heu hagut de reiniciar els vostres aparells perquè no feien el que volíeu que fessin? Normalment, l’únic que podem fer és acceptar-ho. Però això és més difícil de fer quan estàs ensenyant en línia i el teu ordinador té problemes en el pitjor moment.


Fa poc més d'una setmana, el meu ordinador portàtil va decidir no engegar-se abans de la meva primera classe en línia de la tarda. Afortunadament, la Nicky (la meva dona) no fa classes a la mateixa hora que jo, així que vaig poder començar la classe des del seu ordinador i vaig començar a parlar amb els estudiants a mesura que s’incorporaven a la lliçó a través de la nostra plataforma de videoconferència. La major part de la resta de la lliçó va ser tal i com estava previst, però aquest retard a l’inici de la sessió va significar que no havia estat capaç d’enviar als estudiants alguns documents que necessitaven per a l’exercici final de conversa. Sentint-me una mica estressat pel retard i els problemes de l’ordinador, vaig oblidar completament d’enviar per correu electrònic aquells documents durant la classe i al final dels nostres noranta minuts programats de classe ho vaig recordar. I quan finalment vaig els hi anava a enviar els documents, imagineu què va passar? Els meus comptes de correu electrònic (un personal i el meu compte de BNYLC) funcionaven però molt lent. Estic segur que vosaltres també heu tingut l'experiència d'intentar escriure un missatge de correu electrònic o adjuntar un document i a cada vegada que feu clic al ratolí va provocant un llarg retard abans que passi res.


Així doncs, vaig decidir acabar la classe una mica abans de l'hora. A BNY Language Corner no ens agrada fer-ho. Tots els professors de l'escola entenen que si els pares han pagat una classe de noranta minuts, això és exactament el que hauríem de proporcionar. Si una classe dura una mica més del que estava previst, ja va bé. Però el nostre equip sap que mai han de tallar una lliçó abans d’hora.


Per tant, per què em vaig sentir capaç de reduir el temps de la meva pròpia lliçó en aquesta ocasió? Ho vaig fer perquè sabia que podia comptar amb la Selva, la nostra treballadora i amable administradora que també pren cura de l’atenció als clients, per contactar immediatament amb els pares dels estudiants, explicar la situació i prometre que la propera classe seria una mica més llarga per compensar els minuts perduts aquell dia.


Per tant, quina és la lliçó per als professors que treballen entenent les exigències particulars d’ensenyar en línia? Crec que hem de tenir en compte els següents pensaments.


En primer lloc, els ordinadors a vegades us deixaran tirats, tot i que tingueu cura de tenir-los amb un bon manteniment. En segon lloc, hem de mantenir la calma quan es produeixen aquests problemes. Però el més important, hem de ser transparents amb els estudiants i els seus pares quan els nostres problemes tecnològics afectin les lliçons que han pagat. A BNY Language Corner, tenim la sort de tenir una persona tranquil·la, organitzada i amable, que es comunica eficaçment amb els nostres clients quan les coses van malament. Per mil·lèsima vegada, haig d’agrair a la Selva que estigui en el centre de la feina de la nostra escola tan bé com ho fa.
















La Selva, la nostra treballadora i amable administradora!

31 views0 comments

Comments


bottom of page